NavMenu

O uticaju GDPR-a na poslovne subjekte 17. oktobra u Privrednoj komori RS

Izvor: eKapija Petak, 12.10.2018. 10:53
Komentari
Podeli

(Foto: Sergey Nivens/shutterstock.com)
Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Agencijom za zaštitu ličnih podataka BiH, organizuju 17. oktobra predavanje na temu "Uticaj opšte uredbe EU (GDPR) na poslovne subjekte u Bosni i Hercegovini".

Ova uredba odnosi se na sve subjekte u Bosni i Hercegovini koji posluju sa subjektima u Evropskoj uniji, bez obzira na usklađenost domaće regulative sa samom uredbom.

Predavnje će održati stručni savjetnik za inspekcijski nadzor u Agenciji za zaštitu ličnih podataka, a učesnici će imati mogućnost da postavljaju pitanja i o pravima i obavezama koje proizilaze iz važećeg Zakona o zaštiti ličnih podataka BiH.

Iz Privredne komore RS podsjećaju da važeći zakon u BiH obavezuje sve privredne subjekte, pravna i fizička lica u Bosni i Hercegovini, tako da će učesnici tokom ovog predavanja imati mogućnost da postave pitanja i provjere usklađenost svog poslovanja sa zahtjevima propisa.

Više detalja o pozivu na predavanje na sajtu Privredne komore RS.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.