NavMenu

Zagreb dobija hotel Novotel krajem 2020. godine

Izvor: eKapija Petak, 12.10.2018. 09:00
Komentari
Podeli

Ivo Krištić i Žil KlaviIvo Krištić i Žil Klavi
Orbis SA, ekskluzivni partner AccorHotela za Istočnu Evropu i firma Rox potpisali su sporazum o saradnji koji će rezultirati otvaranjem hotela Novotel u Zagrebu krajem 2020. godine. U novom hotelu gostima će na raspolaganju biti 170 soba, bar, restoran, sale za sastanke, kao i wellness ponuda.

- Svjetski vodeći midscale brend Novotel nudi svojim gostima modernu i dinamičnu uslugu. Zahvaljujući zanimljivim sadržajima i na atraktivnim lokacijama, Novotel hoteli privlače ljude koji dolaze na poslovna putovanja, ali i na turistički odmor - izjavio je Ivo Krištić, generalni direktor firme Rox.

- Hrvatska je postala jedna od najatraktivnijih zemalja za hotelske investitore. Veoma smo ponosni što je lokalni partner prepoznao kvalitet brenda Novotel i našu kompaniju za buduću poslovnu saradnju. Zagreb je trenutno jedan od vodećih poslovnih centara u Jugoistočnoj Evropi. Dinamikom i kreativnošću privlačan je kako za poslovna putovanja, tako i kao nova turistička destinacija - zaključio je Žil Klavi (Gilles Clavie), predsjednik Upravnog odbora i izvršni direktor Orbis Group.


Na samo 20 minuta vožnje od centra grada i 15 minuta od aerodroma, budući Novotel hotel u Zagrebu biće pogodan za poslovna i turistička putovanja.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.