NavMenu

Kompanija Bostek machinery d.o.o. promijenila ime u Teknoxgroup BH d.o.o. Sarajevo

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.04.2009. 14:20
Komentari
Podeli

Kompanija Bostek machinery d.o.o. promijenila je ime u Teknoxgroup BH d.o.o. Sarajevo. Novo ime je aktuelno od 05.02.2009., a promijena je rezultat konsolidacije globalne strategije Teknoxgroup, čiji je Bostek Machinery dio od 1997. Naziv brendova čiji su zastupnici za teritoriju Bosne i Hercegovine "CATERPILLAR", "TEREX", i "LOCATELLI" ostaju isti.

Teknoxgroup BH je jedna od vodećih kompanija u segmentu prodaje i održavanja industrijske opreme. Asortiman se sastoji od više stotina proizvoda, većinom Caterpillar građevinske i rudarske mehanizacije, kao i dizel agregata i motora.

Sredinom 2008. godine TEKNOXGROUP BH je uvela novi segment u svome poslovanju – TEKNOXGROUP RENT – iznajmljivanje građevinske mehanizacije.

Kompanija zapošljava više od 30 ljudi u cijeloj Bosni i Hercegovini. Sjedište firme je u Sarajevu, a podružnice u Banja Luci, Bijeljini i Lukavcu.

Više o kompaniji na www.teknoxgroup.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.