Izvor: Beta | Utorak, 02.10.2018.| 08:43
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Sedmi samit Makedonija2025 od 7. do 10. novembra

(Foto: Pavel L Photo and Video/shutterstock.com)
Sedmi po redu godišnji samit Makedonija2025, u organizaciji istoimene međunarodne nevladine organizacije, okupiće u Skoplju od 7. do 10. novembra više od 60 govornika i 400 učesnika, koji će imati priliku da čuju o najnovijim svjetskim ekonomskim i poslovnim trendovima.

Samit predstavlja dinamičnu platformu za razmjenu znanja o poslovanju i ekonomiji, tehnologiji, liderstvu i inovacijama.

Za učesnike skupa to je prilika za povezivanje sa renomiranim profesionalcima, kao i za uspostavljanje novih partnerstava i saradnje sa potencijalnim investitorima, navodi se u saopštenju organizatora dostavljenom Tanjugu.

Kako najavljuju iz NVO Makedonija2025, među govornicima su i neka vrhunska imena kao što su Kevin Murnan, profesor američke Kelog škole menadžmenta i osnivač konsalting kompanije Behtriks, zatim Gašan Hasbani, potpredsjednik vlade i ministar zdravlja Libana, Entoni B. Kim, menadžer za istraživanja i urednik publikacije Indeks ekonomske slobode Fondacije Heritidž iz SAD, Katerina Konstantinides, svjetski poznata filantropkinja, aktivista i preduzetnica iz Južne Afrike, i još mnogi drugi.

Prvi put ove godine organizator najavljuje da je trodnevni program ispunio sa više od 10 panel diskusija i četiri sesije, koje pokrivaju širok spektar tema kao što su - globalni ekonomski trendovi, regionalne investicije, liderstvo i preduzetništvo.

Takođe će biti riječi o digitalnoj transformaciji, primjeni najnovijih tehnologija u zdravstvu, kao i proizvodnji medicinskog kanabisa u Makedoniji.

Posebna pažnja biće posvećena filantropiji i vraćanja domovini, putem Dobrotvorne Gala-večeri u čast osnivača organizacije Viženari - Džona Bitova Starijeg, kojom će biti obilježena 10. godišnjica od osnivanja NVO Makedonija2025 i sedma godišnjica od prvog samita Makedonija2025.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.