NavMenu

Kredit rješenje za bijeljinski Žitopromet - Aplicirano za 3 mil KM kod Pavlović banke

Izvor: Glas Srpske Nedjelja, 30.09.2018. 21:32
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: TDKvisuals/shutterstock.com)Ilustracija
Rješenje za bijeljinski Žitopromet čiji radnici štrajkuju od 3. septembra i koji zahtijevaju isplatu neisplaćenih plata bilo bi kreditno zaduženje, rekao je u petak gradski menadžer Bijeljine Miloš Stevanović.

On je u petak razgovarao sa radnicima tog preduzeća, a sastanku su prisustvovali i predstavnici 1.000 poljoprivrednika čije je žito uskladišteno u silosima ove kompanije.

Stevanović je rekao da je Gradska uprava uz radnike i da su njihovi zahtjevi za isplatu najmanje dvije plate opravdani, te pozvao menadžment da se intenzivnije uključi u rješavanje problema.

Direktor Žitoprometa Tomo Nestorović kaže da menadžment intenzivno radi na iznalaženju rješenja, te da bi problem riješio kredit od 3 mil KM, za koji su aplicirali kod Pavlović banke.

Štrajkački odbor ponovo će zasjedati u ponedjeljak, 1. oktobra, da bi pokušao da riješi problem u koji je uključeno više od 2.000 ljudi.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.