Izvor: Indikator | Ponedjeljak, 24.09.2018.| 15:44
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Pet austrijskih firmi iz sektora metaloprerade traže dobavljače iz BiH - Sastanci zakazani za 3. oktobar u Zenici

(Foto: PHOTOCREO Michal Bednarek/shutterstock.com)
Ured trgovinskog savjetnika Ambasade Austrije, nakon veoma uspješne prošlogodišnje manifestacije, ponovno organizuje Austria Showcase "Metaloprerada – lon poslovi i dobavljači u metalskoj branši" koji će se 3. oktobra 2018. održati u Zenici.

Tokom manifestacije, domaćim kompanijama iz oblasti metaloprerade predstaviće se pet austrijskih kompanija koje na tržište Bosne i Hercegovine dolaze ciljano, pravashodno u namjeri da pronađu nove dobavljače, kupce i zastupnike.

Riječ je o kompanijama Haselsteiner (proizvonja mašina i postrojenja za emajliranje na staklu i metalu), Johan Eberhard Fisch Tools (alati za obradu drveta, metala i vezivnih materijala), Nomaco Components (proizvodnja dijelova i komponenti mašine za tkanje), RCORE Holding (snadbijevanja čeličana, livnica i topionica metala FE-otpadom i otpadom obojenih metala) i Voestalpine Böhler Welding Austria (varenje, zaštita od habanja i korozije, lemljenje).

Nakon kratkog petominutnog predstavljanja austrijskih kompanija, uslijediće bilateralni razgovori sa domaćim proizvođačima i potencijalnim dobavljačima.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.