NavMenu

Počinje izgradnja upravne zgrade Elektrodistribucije i TC Zvorničanka u Rogatici - Objekat vrijedan 1,62 mil KM

Izvor: Nezavisne novine Četvrtak, 20.09.2018. 15:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Alison Hancock/shutterstock.com)Ilustracija
Predsjednik RS Milorad Dodik, predsjednik Vlade Željka Cvijanović i direktor Elektrodistribucije Pale Ljubomir Mrda položili su u srijedu (19. septembra 2018. godine) u Rogatici kamen temeljac za novu upravnu zgradu Elektrodistribucije Pale i tržni centar Zvorničanka.

Ukupna vrijednost ove investicije je oko 1,62 mil KM i planirano je da izgradnja bude završena do maja 2019. godine. Investitori su Zavisno javno preduzeće Elektrodistribucija Pale i Zvorničanka.

Mrda je izrazio zadovoljstvo zbog početka izgradnje novog, modernog poslovnog centra sa svim sadržajima čija je investiciona vrijednost 500.000 KM, za koju ovo preduzeće dobija 800 m2 poslovnog prostora.

On je najavio i dalja investiranja u opština u istočnom dijelu Republike Srpske, navodeći da je uloženo oko 70 mil KM za sve projekte, posebno ističući Hidroelektranu Medići koja je koštala 10 mil KM.


- Naši planovi se ne zaustavljaju na ovome i sve opštine istoka Republike Srpske biće intenzivno u budućnosti prisustne u investicionim planovima ovog preduzeća s ciljem boljeg poslovanja i otvaranja novih radnih mjesta, te kvalitetne usluge krajnjim potrošačima - naglasio je Mrda.

Dodik je čestitao onima koji su investirali u ovaj objekat i zahvalio vlasnicima preduzeća Zvorničanka koje je odlučilo da napravi market i da izdvoji novac, dodajući da to govori da će biti i novih radnih mjesta.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.