Izvor: eKapija | Četvrtak, 13.09.2018.| 15:04

Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu 21. i 22. novembra u Beogradu

(Foto: kaband/shutterstock.com)
Vodeći godišnji događaj na temu svježeg voća i povrća, Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu (Fruitnet Forum South-East Europe), po treći put se održava u hotelu Hyatt Regency Beograd, 21. i 22. novembra.

Na forumu će biti predstavljena najnovija analiza stručnjaka u vezi sa potencijalima za rast trgovine svježim voćem i povrćem i mogućnostima za dalji rast poslovanja u ovoj oblasti.

Kako navode organizatori, Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu temeljno ispituje izvozni potencijal regiona i traži trgovačke prilike na ovom brzorastućem tržištu svježih proizvoda. Proizvodnjom širokog spektra voća i povrća visokog kvaliteta, Jugoistočna Evropa je pravi izvor poslovnih perspektiva.

Osnovan 2016. godine kao mjesto na kome kupci i uvoznici mogu da se povežu sa proizvođačima i izvoznicima, Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu predstavlja priliku za dobavljače voća i povrća u regionu da saznaju više o tome kako da razviju, diverzifikuju i povećaju svoj izvoz. Štaviše, to je vredna prilika da međunarodni dobavljači otkriju nove komercijalne prilike u samom regionu.

Fruitnet Forum South-East Europe organizuje vodeća industrijska publikacija Eurofruit, dio Fruitnet Media International Group.

Sponzor foruma je i Fruitlogistica Berlin.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.