NavMenu

Balkan u fokusu italijanske logističke kompanije Fercam - Otvorene kancelarije i u Bukureštu i Tirani

Izvor: eKapija Srijeda, 12.09.2018. 09:25
Komentari
Podeli
Italijanska logistička kompanija Fercam nedavno je obilježila godinu dana rada u Srbiji, dok u drugu godinu poslovanja ulaze šireći se na zemlje Balkana. Poslije Beograda, naime, otvorena je kancelarija u Bukureštu u Rumuniji, i od 1. septembra i u Tirani, pa uz Sofiju, Istanbul i Izmir, Fercam gradi jaku mrežu poslovnica na Balkanu, prenosi plutonlogistics.com.

Prateći strateški trend kompanije, Fercam Beograd ojačao je i svoj tim menadžerom za razvoj balkanskog tržišta, Bojanom Milojevićem.

– Izlazeći u susret sve učestalijim zahtjevima klijenata, iz Beograda pokrivamo tržište bivše Jugoslavije, dok uz Rumuniju, Bugarsku, a od nedavno i Albaniju pokrivamo cijeli Balkan. Regionalno poslovanje na tržištu preko 50 miliona stanovnika, daje nam veliku snagu i stabilnost, jer ne zavisimo samo od kretanja na tržištu Srbije i klijetima uvek možemo da ponudimo alternativna logistička rješenja – rekao je Milojević.


Fercam Beograd, podsjeća, nudi usluge transporta, a osim uvoza/izvoza iz i u Srbiju i transport roba "trećih zemalja" iz Evrope ka i iz cijelog Balkana, navodi plutonlogistics.com.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.