NavMenu

Instagram pokreće aplikaciju za onlajn trgovinu?

Izvor: Nezavisne novine Četvrtak, 06.09.2018. 08:25
Komentari
Podeli
(Foto: Pe3k/shutterstock.com)
Jedna od najpopularnijih platforma za dijeljenje foto i video sadržaja, Instagram, navodno planira da pokrene novu aplikaciju kako bi otvorio dodatni prostor za internet kupovinu.

Kompanija Facebook, koja je prije šest godina kupila Instagram, razmišlja o pokretanju posebne aplikacije koja bi bila fokusirana na kupovinu, piše The Verge.

Pokretanjem aplikacije, koja bi nosila naziv IG Shopping, mogao bi da se proširi uticaj Instagrama na tržištu internet trgovine. To bi takođe omogućilo korisnicima da pretražuju i kupuju proizvode od trgovaca koje prate u okviru aplikacije IG Shopping.

Razvoj aplikacije je i dalje u toku i nije jasno kada će se ikada pokrenuti. Instagram je odbio da komentariše da li planira da pokrene aplikaciju IG Shopping, navodi The Verge.

Mnoge kompanije već imaju poslovne naloge, a korisnici sve više koriste aplikaciju Instagram da bi ostali u kontaktu sa svojim omiljenim brendovima.


Četiri od pet instagramera već prate bar jedan posao, piše The Verge.

Podsjećamo, Instagram je u posljednjih nekoliko godina postepeno razvio više alata za preduzeća.

Godine 2016. poslovni porifli su dobili mogućnost da označavaju proizvode direktno na postovima. Korisnici mogu da kliknu na oznaku, a potom im se otvara prozor u aplikaciji gdje mogu da ga kupe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.