NavMenu

Godišnja izložba Collegium Artisticum 8. septembra u Trebinju

Izvor: eKapija Srijeda, 05.09.2018. 11:16
Komentari
Podeli
Trebinje (Foto: Vedrana Džudža)Trebinje
Drugu godinu zaredom, Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini u saradnji sa Kulturnim centrom Trebinje u subotu, 8. septembra 2018. godine organizuje otvaranje izložbe Collegium Artisticum 2018 u Trebinju.

Biće prezentovani radovi Asocijacije arhitekata u BiH u 2017/18, kao i rad sponzora ove izložbe, kompanije Velux, a biće otvorena i godišnja izložba članova Asocijacije arhitekata BiH.

Tročlana stručna internacionalna komisija za selekciju i valorizaciju radova ovogodišnje izložbe Collegium artisticum 2018 – Arhitektura, koju su činili Idis Turato, Tadej Glažar i Kristof Hinterreiter je vrlo strogom selekcijom i konzistentnim stavom od ukupno 57 pristiglih radova izdvojio njih 18 koji će biti izloženi na izložbi, a od toga je 17 radova u kategorijama za nagrade i jedan rad van konkurencije – revijalnog karaktera.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.