Izvor: eKapija | Srijeda, 05.09.2018.| 09:59
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Druga konferencija o ženskom preduzetništvu 28. septembra u Banjaluci

(Foto: ESB Professional/shutterstock.com)
Druga konferencije ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj – Žene u poslovnom svijetu koju organizuju Privredna komora RS, Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva RS i Područna privredna komora Banjaluka, biće održana 28. septembra 2018. godine, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske sa početkom u 9:00 časova, pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.

Osnovni cilj konferencije je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustava unaprediti saradnju žena preduzetnica u regionu.

Programom konferencije predviđeno je održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te panel diskusije kroz koju će se predstaviti iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona.

U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva, održaće se i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.

Organizatori konferencije pozivaju na učešće na konferenciji i B2B razgovorima u Banjaluci, gdje će preduzetnice imati mogućnost da se upoznaju sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Učešće je besplatno, a registracija je obavezna.

Rok za registraciju je 25. septembar 2018. godine, a detaljnije o prijavi pogledajte OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.