Izvor: eKapija | Subota, 01.09.2018.| 12:23
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Nastavlja se gradnja dvorane u Istočnom Novom Sarajevu, radovi vrijedni 4 mil KM

(Foto: Guilherme Cunha/Unsplash)
Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić i direktor firme Jokić invest Ivo Jokić potpisali su u petak, 31. avgusta, ugovor za nastavak izgradnje sportske dvorane u ovoj lokalnoj zajednici vrijedan 4 mil KM.

Ćosić je rekao novinarima da današnje potpisivanje ugovora predstavlja veliki dan za opštinu Istočno Novo Sarajevo, jer je prošlo šest i po godina od kada se krovna konstrukcija sportske dvorane urušila, te je godinama tražen način da taj objekat bude završen, prenosi portal Palelive.

- Proteklih šest i po godina smo tragali za izvorima finansiranja, uklanjali ostatke dvorane i plaćali različite vrste sudskih sporova za radove na dvorani, ali nakon sprovedenih procedura dobili smo kvalitetnog izvođača koji ima veoma dobre reference u gradnji dosta ozbiljnijih i zahtjevnijih projekata, i to nam daje nadu i sigurnost da će ovaj posao biti okončan - naglasio je Ćosić

Direktor firme Jokić invest Ivo Jokić rekao je da je ova firma potpisivanjem ugovora na sebe preuzela obavezu da će u roku od 270 dana završiti radove koji su predmet ugovora.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.