Izvor: M.I.T.A. Group | Ponedjeljak, 09.03.2009.| 14:41
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Postbank BH i Granoff potpisali ugovor o saradnji

Postbank BH Poštanska banka dd Sarajevo i modna kuća Granoff potpisali su ugovor o saradnji kojim će se omogućiti maturantima da putem kratkoročnih kredita, uz veoma povoljne uvjete, kupe odijelo za matursko veče. Svaki maturant koji kupi odijelo modne kuće Granoff dobit će i debitnu karticu Postbank BH na kojoj će već biti uplaćen džeparac od 50 KM. Iznos od 50 KM na kartici maturant može iskoristiti u bilo koje svrhe, a ova debitna kartica izdaje se bez naknade i na ime maturanta.

"Želimo da budemo prisutni u ovom posebnom trenutku u životu mladih, odnosno u trenutku kada oni na sebe preuzimaju odgovornost za dalji život i da se na ovaj način vežemo uz njih. Cilj nam je da mlade finansijski obrazujemo, da im omogućimo da dobiju svoju prvu karticu. Također, želimo da svima onima koji se odluče delje i na nastavak školovanja pomognemo i dodatnim pogodnostima i da ih kasnije pratimo u različitim životnim situacijama," rekla je izvršna direktorica Postbank BH Poštanske banke BiH Edina Hasečić.

"Kompanija Granoff svake godine ima posebne ponude za maturante. Najčešće su to sniženja, prodaja putem kredita ili poklon košulja i kravata uz kupljeno odijelo. Ove godine smo maturantima odlučili ponuditi nešto novo i originalno. Cilj nam je da svaki maturant shvati važnost nove etape svog života, uvidi vrijednost lijepog odijevanja te izgradi novi, elegantniji stil, ali i odgovornost kao vlasnik bankovnog računa. Takođe, s obzirom da nudimo mogućnost kupovine na beskamatni kredit, želimo pomoći i svim onim roditeljima koji nemaju veliku kupovnu moć da svojoj djeci priušte dostojanstven ulazak u novu etapu njihovog života", istakao je direktor modne kuće Granoff Emir Granov.

Maturanti i njihovi roditelji Granoff odijela mogu naći u šest ekskluzivnih prodavnica na području BiH, od čega su četiri u Sarajevu, te po jedna u Mostaru i Zenici te koristiti usluge Postbank BH Poštanske banke BiH u 5 filijala i 136 šaltera u objektima JP BH Pošta..

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.