NavMenu

Uskoro tender za izgradnju puta Moštanica-Mrakovica - Vrijednost investicije 12 mil KM

Izvor: Capital Nedjelja, 19.08.2018. 20:32
Komentari
Podeli

(Foto: Bertold Werkmann/shutterstock.com)
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je u subotu (18. avgust 2018. godine) da će za deset dana biti raspisan tender za izgradnju puta od Moštanice do Mrakovice, čija je vrijednost oko 12 mil KM.

- Pored izgradnje puta od Moštanice do Mrakovice, ići i tender za modernizaciju puta od Vrbaške do Kozarske Dubice i do Moštanice. Sada su stvoreni uslovi da to učinimo - rekao je Dodik.

On je dodao da je uvjeren da će u narednih četrdesetak dana, koliko traje zakonska procedura, biti izabran izvođač radova.

- Kada tome dodate da smo u završnoj fazi dogovora sa jednom kineskom kompanijom, koja prihvata koncesiju za izgradnju autoputa Banjaluka-Prijedor-Novi Grad i brze ceste od Prijedora do Donje Gradine, odnosno Kozarske Dubice, onda će ovo biti narednih godina veliko infrastrukturno gradilište - objasnio je Dodik.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.