NavMenu

Uskoro otvaranje hotela Bosmal Arjaan

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 06.08.2018. 15:40
Komentari
Podeli
(Foto: bosmal.com)
Kompanija Rotana koja upravlja velikim brojem hotela, najavila je otvaranje Bosmal Arjaan hotela u posljednjem kvartalu ove godine, a prije nekoliko dana raspisala je međunarodni oglas za šefa osoblja, piše BiznisInfo.

Kako je ranije javljeno, kompanija Rotana, jedna od najvećih firmi te vrste na području Bliskog istoka, Afrike i Turske, potpisala je ljetos ugovor o upravljanju Bosmalom, koji će postati hotel. Kako je navedeno na internet stranici kompanije čije je sjedište u Abu Dabiju, otvaranje hotela je planirano za posljednje tromjesečje ove godine.

- Bosmal Arjaan by Rotana je savremeni hotel u Sarajevu. Pružat će najbolju ponudu zabave, ugostiteljstva i opuštanja, kao i mogućnost organizovanja konferencija. Namijenjen je gostima koji cijene praktičnost, udobnost i iskustvo životnog stila u unutrašnjosti grada. Hotel će imati 130 smještajnih jedinca - navodi se na stranici hotelske grupacije.


Hotel bi, prema najavama, imao bazene, saune, tursko kupatilo, teretanu i druge sadržaje.

Osim toga, grupacija je prije nekoliko dana raspisala međunarodni oglas za šefa ljudskih resursa (osoblja) za sarajevski hotel. Oglas će biti otvoren do kraja avgusta, a zadatak ove osobe biće da okupi i upravlja timom koji će raditi u hotelu. Zanimljivo je da se u oglasu navodi da će prednost imati kandidati iz Australije, Kanade, Velike Britanije, Irske, Novog Zelanda i SAD.

Ono što je kuriozitet jeste da je Rotana, istovremeno s Bosmalom, preuzela upravljanje i hotelom Cayan Tower u Dubaiju, koji je deveta najviša zgrada na svijetu. Otvaranje Cayan Towera najavljeno je nešto prije Bosmala, u trećem kvartalu 2018.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.