NavMenu

Raspisan tender za tehničku kontrolu više od 6.000 liftova u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 03.08.2018. 09:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Cylonphoto/shutterstock.com)Ilustracija
JP Gradsko stambeno iz Beograda raspisalo je tender za tehničku kontrolu liftova na području grada Beograda.

Prema konkursnoj dokumentaciji, redovnom godišnjem, ali i vanrednom pregledu, podleći će ukupno 6.183 lifta u 10 beogradskih opština: Stari grad, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Vračar, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Zemun i Rakovica.

Rok zainteresovanim ponuđačima da dostave svoje ponude je 27. avgust.

Firma koja dobije ovaj posao, najviše vremena provešće među Novobeograđanima, jer se na teritoriji ove gradske opštine nalazi najveći broj liftova - čak 1.451, dok ih je najmanje na Savskom vencu - 264.

Ponuđač će morati da utvrđuje ispravnost opreme za bezbjednost i zaštitu, da li postoje promjene na liftu nastale prilikom njegove upotrebe, a koje ugrožavaju bezbjednost, da li se na liftu nalaze sve oznake i uputstva za upotrebu, održavanje i spasavanje ljudi. Takođe, provjeravaće se da li su od posljednjeg redovnog pregleda uklonjeni svi utvrđeni nedostaci.


Redovni godišnji pregled liftova ponuđač će obavljati radnim danom od 7.30 do 15.30, prema dinamici naručioca, dok je rok za otklanjanje eventualnih nedostataka 60 dana od dana pregleda lifta.

Detaljnije o tenderu pogledajte OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.