NavMenu

Milovan Štrbac novi v.d. direktora banjalučkog Zavoda za izgradnju

Izvor: Capital Srijeda, 18.07.2018. 13:17
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Bacho/shutterstock.com)Ilustracija
Nakon što je Velimir Kukobat napustio direktorsku fotelju Zavoda za izgradnju Banjaluka na njegovo mjesto imenovan je Milovan Štrbac, saznaje Capital.

Predsjednik Upravnog odbora ZIBL-a Đuro Crnomarković potvrdio je da je Štrbac prošle sedmice imenovan za vršioca dužnosti direktora i da na toj poziciji kao v.d. može da bude godinu dana.

- On ima bogatu biografiju i očekujemo da će to iskustvo značiti u obavljanju poslova u ZIBL-u - rekao je Crnomarković.

Kazao je da Štrbac može da bude v.d. godinu dana, ali da će UO, bez obzira na to, uskoro raspisati konkurs za novog direktora.

Kada je u pitanju poslovanje ZIBL-a, Crnomarković je rekao da je stanje mnogo bolje u odnosu na prethodni period i da očekuje da će i dalje ići uzlaznom putanjom.

- Bivši direktor Velimir Kukobat je napravio pomak, mnoge stvari su pokrenute, licenca vraćena i očekujemo da novi direktor nastavi tim putem. Sklopili smo određene ugovore, novi su na vidiku, tako da vjerujem da je zaustavljeno propadanje Zavoda - naglasio je Crnomarković.


Kukobat je polovinom prošle godine iz Poreske uprave RS prešao u ZIBL, da bi nedavno ovu funkciju napustio jer je imenovan za vršioca dužnosti pomoćnika ministra u Resoru za računovostvo i reviziju u Ministarstvu finasija RS.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.