NavMenu

Regata na Uni 28. i 29. jula

Izvor: Nezavisne novine Srijeda, 18.07.2018. 11:35
Komentari
Podeli
(Foto: Jura Dolezal/shutterstock.com)
Međunarodna Una regata-lađom niz Unu, koju organizuju opštine Novi Grad i Kostajnica u Republici Srpskoj i Dvor i Hrvatska Kostajnica u Hrvatskoj, biće održana 28. i 29. jula, rekao je Srni direktor Turističke organizacije Novi Grad Momir Kovačević.

On je dodao da se ove godine očekuje da će na vodi biti oko 40 raft čamaca, te da prijave traju do 25. jula.

- Promovišemo i pozivamo na aktivnije učešće unskih lađa, jer smatramo da to možemo ponuditi i kao turististički proizvod - rekao je Kovačević.

Prema njegovim riječima, manifestacija će početi u subotu, 28. jula, okupljanjem učesnika od 10.00 časova na entitetskoj granici u Blatni kod Novog Grada.

- U 12.00 časova zvanično će početi regata, prva pauza je u 16.00 časova u Dobretinu, u Hrvatskoj, druga pauza i ručak u naselju Mlakve kod Novog Grada u 18.00 časova, a nakon toga polazak prema gradskoj plaži Ada u Novom Gradu, gdje će u 21.00 čas biti održan koncert OK benda - kaže Kovačević.


On je naveo da će na kraju prvog dana revijalne manifestacije priznanje dobiti Unska sirena i Unski Neptun.

Drugog dana manifestacije, u nedjelju, 29. jula, učesnici regate krenuće od gradske plaže Ada u Novom Gradu u 12.00 časova, odmor je predviđen u 15.00 časova u Unčanima u Hrvatskoj, u 17.00 časova druga pauza i ručak kod Kostajnice i završetak u 19.00 časova u Hrvatskoj Kostajnici, gdje će takođe biti organizovan zabavni program.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.