Izvor: Promo | Subota, 14.07.2018.| 09:36
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Mađarska kompanija Rimoczi Filters širi poslovanje na tržište Zapadnog Balkana - Iz Subotice stižu filteri za farmaciju, automobile i hemijsku industriju

Mađarska kompanija Rimoczi Filters od 1991. godine se bavi proizvodnjom i distribucijom visokokvalitetnih proizvoda za industrijske filtracije, u standardnim i veličinama prilagođenim zahtjevima pojedinih pogona. U svom portfoliju, osim proizvodnje roba za filtraciju vazduha, fluida i prašine, firma nudi i kompletni tehnički inženjering, a vrše i tehničko izvođenje i održavanje.

Iz Rimoczi Filtersa ističu da je njihov glavni cilj pružanje potpunih filtracionih rješenja.

Na tržištu Srbije od decembra 2017. posluje ćerka firma mađarske kompanije - Rimoczi Filters d.o.o. koja je osnovana u Subotici, sa ciljem da se poslovanje prilagodi ekonomskim uslovima u drugoj zemlji, kao i da se prevaziđe jezička barijera za klijente u zemljama Zapadnog Balkana. Kako navode iz matične firme, kvalitet roba i usluga ostao je na vrhunskom evropskom nivou.

- Želimo da u potpunosti procijenimo i shvatimo potrebe farmaceutske, automobilske, prehrambene i hemijske industrije, tako da možemo ponuditi rješenja koja u potpunosti ispunjavaju zahtjeve naših klijenata, u pogledu tehnika filtracija. Proizvodimo jedinstvene proizvode, razvijene u našim pogonima i bazirane na individualnim zahtjevima – objašnjavaju sagovornici eKapije.

Prozvodni asortiman Rimoczi Filtersa obuhvata filtere, opremu za filtere i dodatke koji su neophodni za profesionalnu filtraciju vazduha, tečnosti i prašine, odnosno "procesne filtere" koji se koriste za proizvodne procese.

- U Mađarskoj imamo dvije moderne proizvodne jedinice i dva skladišta na dvije lokacije, a trenutno je u proizvodnom procesu angažovano 40 radnika. Rokovi izrade proizvoda su relativno kratki i zahtjeve klijenata ispunjavamo brzo i fleksibilno. Osim toga, nudimo kompletne pakete filtriranja našim partnerima, a za plasiranje i snabdijevanje proizvodima koji nisu naši sklapamo ugovore sa pouzdanim partnerima, pa tako trenutno sarađujemo sa oko 30 različitih evropskih kompanija...

Kako navode iz Rimoczi Filtersa, uz uslugu upravljanja sistemima filtriranja, sinhronizovano sa zahtjevima za proizvodnju i održavanje, pružaju pravovremeno i zamjenu, održavanje, skladištenje, i po potrebi, individualnu isporuku filtera.

- Osim transporta filtera vršimo i zamjenu, čišćenje i održavanje. Nudimo usluge sertifikacije, a obavljamo i mjerenje funkcija opreme za filtriranje i parametara jedinica filtera.

Iz mađarske kompanije ističu da je njihova misija optimizacija proizvoda i usluga filtracije za ekološki svjesnu i ekonomičnu industrijsku proizvodnju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.