NavMenu

Britanija dobija prvu fabriku selfija

Izvor: RTV Petak, 13.07.2018. 11:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Syda Productions/shutterstock.com)Ilustracija
Velika Britanija je poznata po Big Benu, muzeju Madam Tiso, Pikadiliju, crvenom dabldekeru, Bakingemskoj palati, funti, Vimbldonu, a od avgusta će postati poznatljiva i po prvoj selfi fabrici. Izložba će sadržati 10 jedinstvenih okruženja.

Od šarenih soba sa lopticama, do ogromne kugle, zida sa krofnama i tunela sa konfetama, posjetioci će imati dosta prostora da naprave savršene fotografije.

Radi se o muzeju u kojem je fotografisanje ne samo dozvoljeno, već je i jedina svrha.

Izložba pod nazivom Fabrika selfija koja se otvara u Brajtonu predstavlja novo pop-up iskustvo i ima potencijala da postane svjetska senzacija. Fabrika će svoja vrata otvoriti Instagramerima 23. avgusta, koji će moći da uživaju u čarima selfija nedjelju dana.

Ovaj preduzetničko-umjetnički koncept potekao je od tri mlade djevojke, koje su ovu ideju prenijele iz Los Anđelesa u Veliku Britaniju. Izložba ima tendenciju da postane svjetska atrakcija, piše britanski Metro.


Kreatorke ideje iskoristile su osnovne navike milenijalsa zarad realizacije ovog kocepta.

- Ljudi dijele sve više i više fotografija, a ponekad idu dosta daleko da bi uhvatili savršenu fotografiju - kaže direktor Fabrike selfija Vil Bovers.

- Naš cilj je da stvorimo okruženje u koje svako može da dođe, dobro se provede i vrati se sa fantastičnim slikama, kojima se može pohvaliti svojim prijateljima - istakao je on.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.