Izvor: eKapija | Srijeda, 11.07.2018.| 12:11
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Weekend Media Festival od 20. do 23. septembra u Rovinju - Ovogodišnji partneri Njemačka i Francuska

Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Weekend Media Festival u svom jedanaestom izdanju i ove će godine od 20. do 23. septembra u staroj Tvornici duhana u Rovinju okupiti profesionalce komunikacijske industrije iz cijele regije. Na predavanjima, panelima i radionicama "pretrest" će sve aktualne teme i trendove, od politike i digitalizacije do književnosti i ekspedicije na Južni pol, zbog čega žustrih rasprava sasvim sigurno neće nedostajati, prenosi Glas Srpske.

- Ovogodišnji Weekend nam donosi uistinu raznolike teme predavanja i panela, ali i jako zanimljive partnere festivala, Francusku i Njemačku. Cijela stara Tvornica bit će u duhu urbanog Pariza i Berlina te će svi posjetioci moći uživati u njihovoj kulturi, umjetnosti i stilu života - kazao je direktor festivala Tomo Ricov.

Adris grupa i ove godine nastavlja biti pouzdan partner festivala koji se u svojih deset godina postojanja etablirao kao omiljeno okupljalište svih profesionalaca i znatiželjnika otvorenih za nova znanja i iskustva iz komunikacijske industrije, prenio je Glas Srpske.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.