Izvor: eKapija | Četvrtak, 28.06.2018.| 14:57
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Banjaluka objavila javni poziv za projekte razvoja turizma

Banjaluka
Grad Banjaluka raspisao je danas (28. juna 2018. godine) javni poziv za prijavu projekata za razvoj turizma za sufinansiranje iz budžeta na temu "Razvoj mikrolokacija grada Banjaluke s ciljem promocije turizma". Poziv je otvoren do 19. jula.

Kako je saopšteno na sajtu grada, cilj javnog poziva je da se kreiraju i promovišu atraktivne mikrolokacije u gradu koje doprinose stvaranju prepoznatljivog imidža Banjaluke kao turističke destinacije.

Na Javni poziv mogu se prijaviti udruženja građana koja su registrovana kod nadležnog organa za obavljanje djelatnosti turizma ili sa turizmom neposredno povezanih djelatnosti (kulturne, sportske i ostale srodne djelatnosti koje se mogu turistički valorizovati) i koje imaju sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području Banjaluke.

Visina sredstava koja se mogu dodijeliti po projektu iznosi od 2.000 do 6.000 KM, a udruženje koje konkuriše na javni poziv može prijaviti jedan projekat.

Prijave na javni poziv sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku, putem prijemne kancelarije broj 14 Gradske uprave Grada Banjaluka.

Kompletan javni poziv i prateću dokumentaciju pogledajte ovdje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.