Izvor: Nezavisne novine | Srijeda, 27.06.2018.| 08:36
Izdvojite članak Odštampajte vijest

ZTC Banja Vrućica kupio etno centar uz Veliku Usoru - Planirano dodatno investiranje u kompleks

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Dragon Images/shutterstock.com)
Zdravstveno-turistički centar Banja Vrućica kupio je etno centar u naselju Milan polje, uz rijeku Velika Usora.

Kupljena nekretnina nalazi se uz regionalni put Tedin Han-Teslić-Bistričak, a udaljena je oko 18 kilometara od Banje Vrućice, odnosno 26 kilometara od Teslića, a svega dva kilometra od naselja Blatnica.

Kompleks je urađen u tradicionalnom stilu, od kamena i drveta. Sastoji se od osnovnog objekta, u kojem se, u suterenu, nalazi restoran/diskoteka sa šankom, a u prizemlju restoran sa kuhinjom, dok je na spratu šest soba.

- Osim osnovnog objekta, u kompleksu su izgrađeni i pomoćni objekti - pecana, ribnjak, bazen i otvorene ljetne bašte - kazao je Aleksandar Radošević, generalni direktor ZTC Banja Vrućica.

Osim klasičnih ugostiteljskih i rekreativnih sadržaja, odnosno restorana i bazena, objekat ima i ribnjak.

- Kupovinom ovog kompleksa, Banja Vrućica će proširiti spektar svojih usluga i dobiti nove segmente gostiju. U ljetnim mjesecima očekujemo veliku posjećenost lokalnog stanovništva na bazenima. U planu je i organizovanje banketa, odnosno svadbi, krštenja i ostalih proslava. Predviđeno je i organizovanje timbildinga za poslovne goste Banje Vrućice, kao i izleta i tura pješačenja za naše goste - kaže Radošević.

Prema Radoševićevim riječima, u planu je zapošljavanje 15 osoba, ali i ulaganje u kompleks, kako bi se dodatno podigli standardi i zadovoljili svi zahtjevi gostiju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.