NavMenu

Bingo otvara pet tržnih centara do kraja 2018.

Izvor: eKapija Utorak, 26.06.2018. 15:51
Komentari
Podeli
(Foto: hxdyl/shutterstock.com)
Do kraja godine planiramo otvoriti četiri do pet velikih tržnih centara. Prvi od njih planiran je u Živinicama, zatim Jajcu, te još nekoliko gradova, kazao je u izjavi za medije Edin Ibeljić, direktor Binga, a prenosi TIP.

Dodaje da će svi biti građeni po uzoru na Bingo City Centru Tuzla čije se proširenje planira u idućoj godini, te da im je cilj da svaki grad ima po jedan Bingo City Centar.

- Naši tržni centri su u početku bili prilagođeni narodu i vremenu u kojem živimo. Sada moramo sustizati svjetske standarde, tako da svi naši centri zadovoljaju takve kriterije i već sada razmišljamo na podizanju istih - naglasio je Ibeljić.

Otvaranje novih centara znači i nova upošljavanja, a upravo je u toj kategoriji kompanija Bingo iz Tuzle dobila laskavo priznanje "Kristal Soli 2017 – Najuspješnija kompanija TK po broju novouposlenih radnika u 2017. godini" u kategoriji velika preduzeća.


Sa više od 180 poslovnica i blizu 7.000 uposlenih Bingo je postao najveći maloprodajni lanac u BiH, prenio je TIP.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.