NavMenu

Peugeot Partner Tepee sa sedam sjedišta

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 02.02.2009. 11:43
Komentari
Podeli

Nova verzija modela Peugeot Partner Tepee sa sedam sjedišta je idealno vozilo za velike porodice.

Kako bi zadovoljili potražnju na tržištu, Peugeot je iskoristio odličnu prostranost modela Partner Tepee-a i u 2009. godini lansira verziju sa sedam sjedišta.

Jedna od prednosti novog kompaktnog MPV-a je njegov modularni dizajn i činjenica da je svako sjedište odvojeno. Dva sjedišta u trećem redu se mogu oboriti i tim jednostavnim postupkom vlasnik automobila može unutrašnjost modela podesiti po volji.

Sedam sjedišta su u udobnom i prostranom porodičnom automobilu raspoređeni tako što su u prvom redu pozicionirana dva odvojena sjedišta, u drugom redu tri sjedišta i u trećem redu dva uklonjiva sjedišta. Kako bi putnici u trećem redu imali dovoljno prostora, pozicija sjedišta iz drugog reda je pomjerena za 90 mm naprijed i 42 mm su uzdignutija nego u Partner Tepee-u sa pet sjedišta.

Klizna bočna vrata omogućavaju putnicima nesmetan prilaz drugom i trećem redu sjedišta.

Peugeot Partner Tepee za velike porodice je dostupan sa sljedećim motorskim izvedbama 1,6 l benzinski 16V 110 KS, 1,6 l HDI 90 KS, 1,6 l HDI 90 KS FAP i 1,6 l HDI 110 KS FAP.

Peugeot Partner Tepee se može naći u prodaji od februara 2009. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.