NavMenu

Škoda Fabia odnijela ubjedljivu pobjedu na testu malih gradskih automobila

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.01.2009. 15:01
Komentari
Podeli

Škoda Fabia je velikan među mališanima. Šta drugo reći poslije ocjene stručnog žirija prema kojem je Škoda Fabia ubjedljivo pobijedila na velikom uporednom testu malih gradskih automobila koji je obuhvatao 8 modela renomiranih proizvođača automobila održanog pod okriljem specijaliziranog njemačkog časopisa AUTOBILD.

Fabia je, još jednom po ko zna koji put, pokazala da Volkswagen tehnika upakovana u praktičnu karoseriju predstavlja dobitnu kombinaciju čak i za zahtjevnije vozače. Sigurno ponašanje na cesti, dobra preglednost, atraktivan dizajn modernog oblika koji nudi obilje prostora kako u putničkom tako i u prtljažnom dijelu karoserije, udobna sjedišta te besprijekorno rukovanje samo su neke osobine kojima Fabia nadmašuje svoje konkurente.

Produžena garancija, mali troškovi održavanja i osiguranja, bogatstvo serijske opreme također su doprinijeli visokoj ukupnoj ocjeni ovog vozila.

Vjerodostojnost zaključka stručnog žirija da je Fabia pobjednik s najboljim kompromisom između ponude prostora, voznih svojstava i niskih troškova održavanja, testnom vožnjom mogu provjeriti svi oni koji ipak najviše vjeruju svom ličnom sudu, navodi se u saopćenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.