NavMenu

Kompanija m:tel isplaćuje 34,6 mil KM dividende krajem juna

Izvor: Capital Četvrtak, 07.06.2018. 08:47
Komentari
Podeli

(Foto: love work 51/shutterstock.com)
Skupština akcionara m:tel-a donijela je u srijedu, 6. juna, odluku o isplati dividende akcionarima u iznosu od 34,6 mil KM, a isplata će početi 28. juna.

U odluci o isplati dividende iz dobiti ostvarene u 2017. godini, koju su akcionari juče usvojili, navedeno je da se dividenda raspoređuje srazmjerno na sve akcije društva, a po principu da svakoj akciji pripada isti nominalni iznos od 0,07 KM.

- Dividenda se isplaćuje akcionarima Telekomunikacija RS koji imaju taj status na dan 27. jun 2018. godine. Kao datum početka isplate dividende utvrđuje se 28. jun - navedeno je u odluci.

Prethodno je kompanija m:tel krajem prošle godine donijela odluku o isplati privremene dividende u iznosu od 25,4 mil KM.

Ukupna dobit m:tel-a u 2017. iznosila je 60,05 mil KM.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.