Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 04.06.2018.| 14:46
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Četvrta međunarodna logistička konferencija 22. juna u Banjaluci

(Foto: Ververidis Vasilis/shutterstock.com )
Banjaluka College organizuje 22. juna u Banjaluci četvrtu Međunarodnu logističku konferenciju "Efikasnost i uštede u transportu", saopštili su organizatori.

Konferencija predstavlja tradicionalni stručni forum na kome se svake godine okupljaju stručnjaci, eksperti i menadžeri iz oblasti transporta, logistike, distribucije, skladištenja, špedicije, trgovine i proizvodnje.

Ovogodišnja konferencija je tematski posvećena transportu sa ciljem da se sagledaju različita rješenja i mogućnosti unapređenja efikasnosti i produktivnosti međunarodnog i domaćeg transporta, distribucije robe i logistike. Na konferenciji će biti predstavljena konkretna rješenja koja dovode do smanjenja gubitaka i ostvarenja značajnih ušteda u procesu transporta.

Posebna pažnja biće posvećena novim tehnologijama, informaciono komunikacionim i softverskim rješenjima za upravljanje transportom, praćenje vozila, berze transporta, rutiranje transportnih sredstava, mjerenje i praćenje troškova, efikasnosti i produktivnosti transportnih sredstava i voznih parkova.

Cilj je da se stručnoj javnosti predstave konkretna rješenja, razmijene iskustva i primjeri dobre transportne i logističke prakse. Kroz panel diskusiju i direktne kontakte biće moguće dobiti detaljnije informacije i odgovore na različita pitanja i dileme iz oblasti transporta i logistike.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.