NavMenu

Tijana Tadić novi HR menadžer kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana

Izvor: eKapija Četvrtak, 31.05.2018. 15:07
Komentari
Podeli
Tijana TadićTijana Tadić
Tijana Tadić, novi je član tima kompanije PepsiCo, na poziciji menadžera ljudskih resursa za područje Zapadnog Balkana, a koje obuhvata poslovanje u Srbiji i Bosni i Hercegovini, saopštila je ova kompanija.

Kako je navedeno, na ovoj poziciji, Tijana će pružati podršku svakodnevnom poslovanju lokalnog biznisa kompanije Marbo Product, koja već deset godina posluje kao dio globalne kompanije PepsiCo.

Tijana Tadić je ostvareni HR profesionalac sa više od 15 godina iskustva na različitim menadžerskim pozicijama u oblasti ljudskih resursa. Karijeru je započela u kompaniji British American Tobacco, a nastavila u kompanijama Knjaz Miloš i Danube Foods Grupe na poziciji HR direktora. Prije nego što se pridružila kompaniji PepsiCo, radila je na poziciji direktora ljudskih resursa u advokatskoj kancelariji Karanović & Nikolić.

Diplomirala je komunikologiju na Fakultetu za medije i komunikaciju, a master diplomu u oblasti poslovne administracije stekla je na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Podsjetimo, na tržištu Zapadnog Balkana kompanija PepsiCo posluje kroz kompaniju Marbo Product u čijem vlasništvu su brendovi Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud. PepsiCo Zapadni Balkan zapošljava više od 1.200 ljudi i ima proizvodne linije u Magliću, kod Bačkog Petrovca i Laktašima u BiH, dodaje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.