NavMenu

Počinje gradnja sportske dvorane na mjestu nekadašnjeg Šoping centra u Banjaluci

Izvor: eKapija Srijeda, 23.05.2018. 15:40
Komentari
Podeli
Budući izgled dvorane (Foto: banjaluka.rs.ba)Budući izgled dvorane
Građevinci bi krajem ovog mjeseca trebalo da počnu izgradnju prve nove, sportske dvorane u Banjaluci, poslije više decenija, nakon što je ovih dana izabran izvođač radova.

Na osnovu provedenog tendera za prenamjenu bivšeg Šoping centra u sportsku dvoranu, radovi su povjereni konzorcijumu koji čine: Progres gradnja, ABC solutions i KGH projektovanje, saopšteno je na gradskom sajtu.

Načelnik Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar, izjavio je da očekuje da će konkretni radovi na realizaciji projekta biti započeti krajem ovog mjeseca.


On je naglasio da je vrijednost radova na ovom najvećem ovogodišnjem projektu iz oblasti sportske infrastrukture iznose 1.331.854 KM, te da se od izvođača očekuje da radove okonča u roku od šest mjeseci.

Prema projektu, predviđena je prenamjena ovog, sada devastiranog prostora u savremenu sportsku dvoranu u ukupnoj površini od 2.110 m2.

Kako je planirano, novac je osiguran iz nedavno uspješno okončane emisije gradskih obveznica, te dijelom iz eksternih izvora.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.