NavMenu

M:tel kupuje kompaniju Telrad Net iz Bijeljine

Izvor: Klix Srijeda, 16.05.2018. 15:49
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: asharkyu/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija m:tel obavijestila je Konkurencijsko vijeće BiH o namjeri kupovine firme Telrad Net iz Bijeljine koja se bavi telekomunikacionim mrežama, telefonijom, kablovskom televizijom i internetom, te TV produkcijom.

Konkurencijsko vijeće BiH je 15. februara ove godine zaprimilo Prijavu koncentracije privrednog subjekta m:tel a.d. iz Banjaluke kojom namjerava steći kontrolu nad privrednim subjektom Telrad Net d.o.o. iz Bijeljine.

- Predmetna koncentracija će, prema podacima iz Prijave koncentracije, imati efekt na maloprodajnom tržištu pružanja usluga fiksne telefonije, mobilne telefonije, interneta, te radio i TV programa na području Bosne i Hercegovine - navodi se u obavještenju Konkurencijskog vijeća BiH.


U kompaniji Telrad Net kažu da su jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija u BiH u oblasti izrade pristupnih telekomunikacionih mreža, javne fiksne telefonije, VoIP i IP telefonije, kablovske televizije, kao i kablovskog interneta.

Kompanija je osnovana 1990. godine kao privatno preduzeće, kasnije društvo s ograničenom odgovornošću i od tada posluje na prostoru BiH, ali i šire.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Saobraćaj

Uskoro zajednički TAG uređaj - Potpisan memorandum o integraciji elektronske naplate cestarine između BiH i Srbije

U Beogradu je danas potpisan Memorandum o poslovnoj saradnji u cilju integracije sistema za elektronsku naplatu cestarine između Bosne i Hercegovine i Srbije. Ugovor su potpisali direktori javnih preduzeća JP Autoceste FBiH, Putevi Srbije i Autoputevi RS, Denis Lasić, Zoran Drobnjak i Nedeljko Ćorić. Svečanom popisivanju Memoranduma prisustvovao je i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Srbije Goran Vesić.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.