NavMenu

KfW banka i SECO spremni dati 10 mil EUR granta za komunalne projekte u Gradišci

Izvor: eKapija Utorak, 24.04.2018. 15:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: gameanna/shutterstock.com)Ilustracija
Njemačka razvojna banka (KfW) iskazala je interes za implementaciju projekta tretmana otpadnih voda i revitalizaciju vodovodne infrastrukture na području opštine Gradiška, u koji su u saradnji sa švajcarskim Državnim sekretarijatom za ekonomske poslove (SECO), spremni uložiti oko 10 mil EUR granta, rečeno je u ponedjeljak (23. aprila 2018. godine) na sastanku pomoćnika ministra finansija Milorad Đurđević sa delegacijom KfW banke.

Đurđević je istakao je da će Ministarstvo finansija biti maksimalno angažovano na pripremi i obezbjeđivanju granta za realizaciju ovog projekta, navodi se u saopštenju ministarstva.


- Ministarstvo finansija RS izražava zahvalnost Razvojnoj banci Njemačke i švajcarskom Državnom sekretarijatu za ekonomske poslove (SECO) na angažmanu u RS, kao i iskazanom voljom i spremnošću za ulaganje - rekao je Đurđević.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.