NavMenu

NOA Group otvara četiri restorana u Sarajevu

Izvor: eKapija Petak, 20.04.2018. 08:55
Komentari
Podeli
(Foto: Andrey Bayda/shutterstock.com)
NOA Group širi poslovanje na segment ugostiteljstva i u Sarajevu planira da otvori četiri luksuzna restorana, piše BiznisInfo.

– Dva restorana biće otvorena u poslovnom centru Capital Tower, gdje smo zakupili prostor od 700 metara kvadratnih, kompletan 15. i 16. sprat, a na vrhu zgrade biće smještena i bašta. U prizemlju smo zakupili dodatnih 200 metara kvadratnih. I kompletan plato ispred zgrade biće pretvoren u baštu. U prizemlju će se nalaziti lounge bar a na vrhu će biti najluksuzniji restoran u Bosni i Hercegovini – rekao je predsjednik Uprave NOA Group Nermin Hubić.


Ugostiteljski objekti biće brendirani kao NOA kafei i restorani. U toku je opremanje prostora u Capital Toweru, a u kompletno opremanje ova dva restorana biće uloženo blizu 700.000 KM. Do sada je završen veći dio radova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.