Izvor: Tanjug | Ponedjeljak, 16.04.2018.| 15:52
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Srbija spremna da podrži dalji razvoj Aerodroma Banjaluka

Ilustracija (Foto: Hanoi Photography/shutterstock.com )
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas (16. aprila 2018. godine) u razgovoru s vršiocem dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem da je Srbija spremna da podrži dalji razvoj tog aerodroma.

Mihajlović je rekla da je za dalji razvoj aerodroma Banjaluka neophodno nastaviti sa investicijama u njega.

- Osim aviokompanije Air Serbia koja već leti iz Beograda za Banjaluku, vjerujem da će u narednom periodu biti i drugih kompanija koje će letjeti sa ovog aerodroma, a mi smo spremni da pomognemo kako bi ovaj aerodrom postao jak kao i neki drugi u okruženju - rekla je Mihajlović.

Vršilac dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duško Kovačević zahvalio je na prilici da predstavi rezultate i planove za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka.

- Imamo dobru saradnju i s Aerodromom Nikola Tesla i s Aerodromom Konstantin Veliki, kao i sa kompanijom Air Serbia. Veoma nam je stalo da Air Serbia nastavi da leti na liniji Beograd-Banjaluka i ako je moguće da imamo i više linija, a posebno nam je važno što možemo da računamo na dalju pomoć Vlade Srbije - rekao je Kovačević.

Sastanku u Vladi Srbije prisustvovao je i vršilac dužnosti generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.