NavMenu

Vuk Maraš direktor Medijske asocijacije Jugoistočne Evrope

Izvor: eKapija Petak, 13.04.2018. 09:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: racorn/shutterstock.com)Ilustracija
Vuk Maraš, dugogodišnji aktivista nevladinog sektora, izabran je u srijedu, 4. aprila 2018. godine, za direktora nedavno osnovane regionalne Medijske asocijacije Jugoistočne Evrope (MAJE), objavila je Adria Media Group.

Maraš je u dosadašnjoj karijeri bio programski direktor MANSA, član UO međunarodne FLER mreže za borbu protiv organizovanog kriminala, kao i član brojnih radnih grupa u zemlji i inostranstvu koje su radile na izradi i praćenju implementacije zakona i politika vezanih za vladavinu prava i izborni proces.

MAJE, prvo regionalno udruženje šest vodećih medijskih kuća iz Jugoistočne Evrope, formirano je krajem januara u Podgorici.


Osnivači su, pored Vijesti (Crna Gora), Oslobođenje (Sarajevo), AMG (Beograd), Koha (Priština), Sloboden pečat (Skoplje) i Koha (Skoplje).

Kako je tada naglašeno, glavni ciljevi asocijacije su unapređenje međusobne saradnje, zajedničke obuke zaposlenih, razmjene sadržaja, koordinirani nastup prema državnim i međunarodnim organima i organizacijama radi podizanja kvaliteta novinarstva i poboljšanja uslova i položaja medija na tržištu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj, Finansije

Na prodaju potraživanja Kompanije Dušanić iz Prnjavora

Stečajni upravnik Kompanije Dušanić iz Prnjavora oglasio je prodaju potraživanja i preuzimanje vođenja i finansiranja stečajnog dužnika. Kako se navodi u oglasu, ukupna vrijednost potraživanja po predmetima koji se vode u Osnovnom sudu u Banjaluci iznose 1.573.219 KM. Imovina stečajnog dužnika prodaje se "u paketu" kao jedna cjelina. Početna cijena iznosi 786.609 KM što čini polovinu ukupne vrijednosti potraživanja u oba predmeta i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.