NavMenu

Trostruka Red Dot nagrada za aluminijumske profile AluKoenigStahl

Izvor: eKapija Srijeda, 11.04.2018. 10:54
Komentari
Podeli
Firma AluKönigStahl dobila je tri nagrade Red Dot za novi Schüco klizni sistem, Schüco Seamless Combination, te protivpožarnu platformu Schüco FireStop. Kriteriji za dodjelu nagrada su bili stepen inovacije, funkcionalnost i kvaliteta proizvoda.

S novim Schüco kliznim sistemom moguće je realizovati klizna vrata sa minimalnom vizuelnom širinom profila. U navedenom sistemu je prečka profila u potpunosti integrisana u okvir proizvoda. Ostale karakteriste su izvrstan dizajn i komfor, jednostavna upotreba i ugradnja.

Schüco Seamless Combination predstavlja kombinaciju kliznog sistema Schüco ASS 77 PD (Panorama Design) sa fasadnim sistemom FWS 35 PD, u kome su vizuelne širine profila samo 35 milimetara. Minimalistički dizajn je naglašen kroz integraciju prečke profila u podu, zidu i plafonu.


Aluminijska protivpožarna platforma Schüco FireStop predstavlja estetsko rješenje za protivpožarna vrata s inovativnom tehnikom. Uska vizuelna širina profila od samo 127 mm, omogućava proširenje sistema na dimenzije prolaza od 1.500 mm širine do 3.100 mm visine. Ostale karakteristike su skriveni okovi u vratima kao i elegantan dizajn.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.