NavMenu

Cotrugli Business School dodijeljuje stipendije menadžerima u BiH - Prijave do 27. maja

Izvor: eKapija Srijeda, 11.04.2018. 10:37
Komentari
Podeli
Cotrugli Business School, vodeća poslovna škola u regiji, i ove godine dodijeljuje Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) ambicioznim pojedincima svjesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredak u karijeri.

- Ako se nalazite među onima koji su spremni da ulože u znanje, prošire mrežu kontakata i povećaju svoju konkurentnost u svijetu biznisa, prijavite se na stipendije koje dodijeljujemo progresivnim menadžerima u Bosni i Herzegovini u ukupnoj vrijednosti od preko 100.000 EUR - poručili su iz ove škole.

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije. Program razvija liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz menadžera u lidera. Studenti Cotrugli poslovne škole, kao najveću prednost MBA programa ističu promijenu u načinu razmišljanja i razvoj samosvjesti, koji su ključni faktori za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a cjelokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promijenilo život.

Cotrugli poslovna škola je svrstana među 2% međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditovanih poslovnih škola u svijetu, kao što su INSEAD, IMD, London, ESCP. Okuplja uspješne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake. Cotrugli studenti imaju prosječno 5 godina (MBA) i 15 godina (EMBA) radnog iskustva. Strukutura polaznika, u odnosu na pozicije sa kojih dolaze, govori da je više od 70% njih na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, kao što su: farmaceutska, građevinska, IT, telekomunikaciona, tehnološka, FMCG, finansijska...

Alumni zajednica broji 2.000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Evropi. Aktivnosti poput Alumni događaja, foruma, Ctrugli dana, konferencija, sportskih sadržaja, putovanja i poslovno umrežavanje su samo dio benefita koje članstvo u Cotrugli Alumni zajednici donosi.


Kako su saopštili iz Cotrugli-ja, program zahtjeva minimalno odsustvo sa posla. Predavanja na EMBA programu se najčešće održavaju od petka do nedjelje, jednom mjesečno, dok na MBA programu predavanja traju nedjelju dana na svakih 6 nedjelja.

Kako se prijaviti za stipendije?

Cotrlugli ove godine dodijeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% učesnicima koji se najbolje pokažu tokom stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, završili ste fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije.

Potrebno je ispuniti kratki aplikacijski formular na sajtu nakon čega ćete biti obavješteni o daljim koracima.

Prijave traju do 27. maja 2018. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.