NavMenu

MOL dobio godišnju nagradu za maloprodaju i preradu u New York-u

Izvor: Pristop BH Petak, 05.12.2008. 09:45
Komentari
Podeli

Platts, vodeći globalni servis za pružanje informacija, dodijelio je MOL-u nagradu za maloprodaju i preradu. Nagrada je dodijeljena na desetogodišnjoj ceremoniji dodjele Platts Global Energy nagrada održanoj 3. decembra u New Yorku.

Platts nagrada potvrđuje dostignuća energetskih kompanija u svijetu u sedam operativnih sfera u 16 kategorija. Bazirano na ocjeni internacionalnog žirija, MOL je izabran kao pobjednik među pet nominovanih kompanija.

"Zahvaljujući modernizaciji rafinerija i nedavnim projektima poboljšanja produktivnosti te našoj jedinstvenoj filozofiji lanca snabdijevanja, MOL upravlja ne samo dvjema najuspješnijim rafinerijama već obezbjeđuje poboljšanja u kvalitetu i ekološkim inovacijama” – rekao je Gyorgy Mosonyi, izvršni director MOL Grupe. “Naš operativni kvalitet, inovacioni programi i svakodnevno uvažavanje principa održivog razvoja doprinijeli su da Platts nagradi MOL" – dodao je Mosonyi.

Platts, dio ‘McGraw-Hill’ kompanije, vodeći je globalni informator o energiji i metalima. Sa skoro stogodišnjom tradicijom i 14 ureda širom svijeta, Platts pruža usluge klijentima u preko 150 zemalja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.