Izvor: eKapija | Petak, 30.03.2018.| 15:21
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Velika konferencija o automobilskoj industriji 17. i 18. aprila u Novom Sadu

Sa proslogodišnje SEE Automotive Conference
Automobilski klaster Srbije organizuje četvrtu po redu veliku konferenciju o automobilskoj industriji pod nazivom SEE Automotive Conference – Connect&Supply 2018.

Kako su saopštili organizatori, konferencija se održava u Novom Sadu u prostorijama Mastercentra 17. i 18. aprila 2018. godine.

- Nakon što smo uspješno organizovali konferencije prethodnih godina, na kojima je bilo prisutno više od 200 učesnika iz preko 100 kompanija, ove godine očekujemo više od 250 učesnika iz 150 kompanija iz zemalja jugoistočne Evrope, kao i više od 15 govornika, predstavnika vodećih OEM i TIER1&2 dobavljača iz Evrope - kažu iz Automobilskog klastera Srbije.

Ključni govornici su predstavnici kompanija: Fiat, BMW, KIA Motors, Bosch, Mecafor, Odelo Slovenija, Grammer, Mann Hummel, Novares, FESTO, Mitsubishi Electric ... i mnogi drugi. Predstavnci ovih kompanija će uzeti učešće i u B2B sastancima.

Na kraju prvog dana konferencije predstaviće se kompanije i institucije iz Velike Britanije, koje će takođe učestvovati na B2B sastancima.

Više informacja pogledajte na sajtu konferencije.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.