NavMenu

Banjalučka kompanija predstavila prazničnu ponudu: Do novog telefona u akciji M:tela

Izvor: Nezavisne novine Srijeda, 03.12.2008. 09:52
Komentari
Podeli

Kompanija "M:tel" predstavila je 02.12.2008. godine u Banjoj Luci nove praznične Frend pakete, te postpejd i ADSL ponudu.

"Frend paket sa brojem sadrži 200 minuta besplatnih razgovora i 200 besplatnih SMS poruka, dok Frend paket sa brojem i telefonom ima bonus od 100 KM na računu", rekao je Milenko Cvijanović, izvršni direktor "M:tela" za marketing i prodaju.

U specijalnim novogodišnjim Frend paketima "M:tel" nudi nove telefone samsung E 111 po cijeni od 45 KM, nokiju 1209 za 45, samsung C 260 za 55 i nokiju 2680 za 135 KM.

"Osim četiri atraktivna modela mobilnih telefona koje nudimo novim postpejd korisnicima, omogućili smo i novim korisnicima fiksne telefonije kupovinu fiksnih telefona po povoljnim cijenama", rekao je Cvijanović.

On je istakao da tokom novogodišnjih praznika "M:tel" uz ADSL priključak nudi i besplatno surfanje Internetom mjesec dana za jednu KM. Korisnici koji se odluče da iskoriste novu ADSL ponudu mogu izabrati jedan od flat ADSL paketa Hobi, Optima, Premium, Prestiž i Ekspert.

Kupovinom Frend paketa svi korisnici na poklon dobijaju najnoviji CD banjalučkog pop pjevača Borisa Režaka - "Korak dalje".

"Na ovaj način smo se trudili da, osim toga što nudimo najpovoljnije uslove za komunikaciju, budemo i kompanija koja nudi dobru zabavu, a Režakov album za vrijeme trajanja promotivne akcije neće biti dostupan u zvaničnoj ponudi", rekla je Aida Halilović, portparol "M:tela".

Režak je izrazio zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom ističući da bez "M:tela" njegov CD ne bi ugledao svjetlost dana.

Na prezentaciji nove "M:telove" ponude premijerno je prikazan i spot za Režakovu pjesmu "Ti si mi bila sve", a upriličena je i zabava za sve posjetioce promocije uz mnoštvo nagradnih igara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.