NavMenu

U Mostaru otvoren prvi Renault Store u BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 26.03.2018. 14:26
Komentari
Podeli
(Foto: renault.ba)
Prvi Renault Store u BiH, savremena trgovina za informisane i napredne kupce, otvoren je 22. marta u Mostaru u prostorijama firme Guma M - uvoznika za Renault, Nissan i Dacia vozila, prenosi Tip.ba.

- Kupce će u novoj Renault Store trgovini sada pratiti olakšana interakcija sa prodajnim savjetnikom, koje će moć digitalnih medija i posebnog softvera sa bogatim konfiguratorom odvesti u sasvim novu dimenziju prodaje i postprodaje. Značajan segment personalizacije i svih dostupnih detalja, na temu izbora motorizacije, opreme, finansiranja ili pak postprodaje kod Renault automobila, sada će biti znatno fleksibilniji u režiji potencijalnih kupaca, ali uz potpunu sigurnost odluke, s obzirom da je cijeli tok interakcije praćen uz prisustvo stručnog prodavača. Vrlo važno, istorija informacija koje potencijalni kupac razmijeni sa prodajnim savjetnikom biće sačuvane za eventualnu novu posjetu - navodi se iz firme Guma M.


Otvaranje prve Renault Store trgovine u Mostaru bilo je ispraćeno promocijom novog Dacia Dustera, modela za kojim vlada ogroman interes na tržištu BiH, prenio je Tip.ba.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

16.04.2024.  |  Agro

Može li se rakija pokvariti?

16.04.2024.  |  Agro

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.