NavMenu

Firma Gatarić drugi put na najvećem evropskom sajmu Paperworld u Frankfurtu

Izvor: eKapija Utorak, 20.02.2018. 14:58
Komentari
Podeli
Krajem januara firma Gatarić prezentovala je po drugi put svoj asortiman na sajmu Paperworld u Frankfurt, sa posebnim akcentom na najnoviju školsku kolekciju SPIRIT 2018 koja je ove godine obogaćena novim dizajnom, bojama i modelima.

Kako su saopštili iz ove firme, posebnu pažnju privukli su najnoviji modeli školskih torbi, a veliko interesovanje iskazano je i za školske i poslovne ruksake, kao i za ruksake za slobodno vrijeme.

Na sajmu je predstavljen i kompletan kancelarijski asortiman brenda TIP TOP Office kao i putno modni asortiman SPIRIT Travel, dekorativni program SPIRIT Cards i SPIRIT Bags, kao i artikli renomiranih brendova HAVIT i KeyRoad, za koje je firma Gatarić zastupnik i distributer na tržištu Evrope.

- Štand je gotovo svakodnevno bio maksimalno posjećen što je dokaz da predstavljeni asortiman itekako budi interesovanje. Izložbeni prostor od preko 75 m2 bio je u pojedinim trenucima premali da ugosti sve zainteresovane posjetioce. Osim brojnih evropskih posjetilaca iz Njemačke, Austrije, Danske, Holandije, Švajcarske, Poljske, Češke Republike, Rusije, Slovačke, Bugarske, Rumunije, štand firme Gatarić posjećen je i od ozbiljnog broja kupaca sa vanevropskog područja - Maroko, Brazil, Vijetnam, Liban, Iran, Tunis, Sirija - rekli su iz firme Gatarić.


Ovo je već četvrto predstavljanje asortimana firme Gatarić evropskom i svjetskom tržištu na sajmovima u Nirnbergu i Frankfurtu. To je doprinijelo da brendovi SPIRIT i TIP TOP OFFICE postanu prepoznatljivi i u značajnoj mjeri utiču na rast izvoza koji je u odnosu na 2016. godinu veći za više od 50%. Ovo istovremeno govori i o kvalitetu artikala brand-ova SPIRIT i TIP TOP OFFICE koji su uveliko prisutni i zastupljeni i na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije kao i u ostalim zemljama regiona, saopšteno je iz firme Gatarić.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.