NavMenu

Nova Ibiza u Njemačkoj osvojila prestižnu nagradu "Zlatni upravljač"

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.11.2008. 12:32
Komentari
Podeli

SEAT je sa Novom Ibizom osvojio "Zlatni upravljač" (Goldenes Lenkrad) u kategoriji malih vozila. U ceremoniji koja je održana 5.11.2008. godine u Berlinu, novi automobil španskog branda nagrađen je jednom od najvrednijih nagrada koje se dodjeljuju u Njemačkoj. Žiri koji se sastojao od tehničara, vozača, kao i članova redakcije i čitaoca magazina "Bild am Sonntag", odlučio je da Ibizi pripadne ova prestižna nagrada, navodi se u saopćenju.

"Dodjela nagrade "Zlatni upravljač" za model Ibiza velika je čast za cijeli team koji je radio na razvoju ovog automobila i koji ga je plasirao na tržište. U ime SEAT team-a želim da izrazim svoju zahvalnost žiriju i hiljadama čitaoca lista "Bild am Sonntag" koji su učestvovali u izboru. Nova Ibiza koja je dinamično i izrazito kvalitetno vozilo signalizira novo poglavlje SEAT-a, jer smo postavili nove standarde za ovaj brand", izjavio je potpredsjednik SEAT-a za istraživanje i razvoj Frank Bekemeier tokom dodjele nagrade.

Nakon modela Arosa u 1997.godini, ovo je drugi put da je SEAT-u dodjeljeno ovo značajno priznanje. "Ovo priznanje ima posebnu vrijednost jer je Ibiza nadmašila veoma jaku konkurenciju", rekao je Rolf Dielenscheider iz menadžmenta SEAT-a u Njemačkoj.

Ibiza je između 9 vozila u kategoriji malih automobila izabrana za najbolji automobil. Test vozači su veoma pozitivno ocijenili performanse motora i vozne karakteristike, dok su mnogobrojne slavne ličnosti koje su testirale Ibizu isticale njen dizajn, komfor i stabilnost na cesti. Tehničko osoblje potvrdilo je bezbjednost putnika kao i niske vrijednosti emisije CO2, te njenu ekonomičnost.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.