NavMenu

Mostar u martu dobija prvi coworking prostor

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.02.2018. 08:20
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
INTERA Tehnološki Park će početkom marta otvoriti prvi coworking prostor u Mostaru.

CODE Hub Mostar jedan je od četiri coworking prostora koja će se otvoriti u Mostaru, Tuzli, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

Prostor će imati više od 120 m2 površine, a korisnicima će osim osnovnih uvjeta za rad pružati i mogućnost korištenja sale za sastanke, kuhinje i kutka za opuštanje. Dodatnu vrijednost prostoru će dati i networking događaji, savjeti stručnjaka s kojima INTERA surađuje dugi niz godina, ali i međusobna suradnja korisnika koja u konačnici rezultira osjećajem pripadanja zajednici.

- I dok se paketi ovakvih usluga u svjetskim coworking prostorima naplaćuju i do 500 EUR mjesečno, u CODE Hub-u će biti besplatni sve do kraja 2019. godine - rekli su iz INTERA-e.


Namijenjen timovima s poslovnim idejama, startapima, IT poduzećima i stručnjacima, ali i pojedincima, studentima, frilenserima, digitalnim nomadima i turistima, CODE Hub Mostar će svoja vrata otvoriti početkom marta uvrštavajući Mostar na svjetsku mapu coworking prostora.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj, Finansije

Jedinstveni TAG uređaj biće vezan za kreditnu karticu

Usklađivanje sistema elektronske naplate putarine na auto-putevima Srpske i Srbije korisnicima usluga znatno će olakšati plaćanje putarine.putarine Omogućiće i rasterećenje saobraćajne mreže i smanjenje gužvi. Upotreba jedinstvenog taga trebala bi da počne početkom turističke sezone, kažu u Autoputevima Srpske. - Funkcionisaće na način da funkcioniše i u Republici Srpskoj i u Srbiji, sa istim tagom će se moći prolaziti i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.