NavMenu

Sajam automobila i motocikala u Beogradu od 22. do 28. marta

Izvor: Tanjug Petak, 02.02.2018. 08:29
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Sajam automobila DDOR BG Car Show 06 i 12. Međunarodni sajam motocikala Motopassion biće održani od 22. do 28. marta na Beogradskom sajmu, a očekuje se rekordan broj automobilskih i moto brendova i velika pažnja posjetilaca i šire javnosti.

Sajam automobila održava se u okolnostima rasta registracije novih automobila u Srbiji, budući da je samo prošle godine regitrovano skoro 16% više novih automobila nego u 2016, navodi se u saopštenju Beogradskog sajma.

S obzirom na očigledne znake stabilizovanja tržišta i porasta tražnje novih automobila, i za posjetioce sajma i za uvoznike i distributere pravi izazov biće formulisanje najpovoljnijih mogućih sajamskih i predsajamskih uslova kupovine.

Za očekivati je da će najveću pažnju posjetilaca, ali i šire javnosti, privući luksuzni brendovi, a iznenađenja u premium segmentu nikada nije nedostajalo, pa neće ni ovoga puta, navodi se u saopštenju.

S obzirom na to da je jedan od koncepcijskih imperativa ovih sajmova i promocija tehničko-tehnoloških, dizajnerskih, ali i svih drugih inovativnosti u sektorima koje pokrivaju, domaću javnost svakako će zanimati i trendovi i noviteti u vezi sa alternativnim pogonskim rješenjima i novi koncepti hibridnih i elektro pogona, te nova dostignuća sa ekološkog i bezbjednosnog stanovišta.


Sajamskoj ponudi putničkih automobila i motocikala biće pridodata i terenska vozila, kvadovi, garažno-servisna oprema, rezervni dijelovi, proizvodi prateće industrije, tjuning oprema, ali i finansijske institucije, osiguravajuća društva, strukovne organizacije, klubovi, udruženja.

Posjetiocima će biti ponuđeni i brojni edukativni i zabavni sadržaji, takmičarske aktivnosti, test vožnje, nagradne igre i druga zadovoljstva, što će posjetu sajmovima učiniti ne samo informativnom, poučnom i korisnom, nego i zabavnom, zaključuje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.