Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.02.2018.| 15:44
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Britanska kompanija Kingfisher Group traži dobavljače proizvoda za domaćinstvo

(Foto: Raihana Asral/shutterstock.com)
Spoljnotrgovinska komora BiH je obavjestila da jedna od najvećih maloprodajnih grupacija u Evropi Kingfisher Group traži dobavljače na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Kingfisher Group je britanska multinacionalna kompanija sa sjedištem u Londonu, koja se bavi prodajom proizvoda za domaćinstva u više od 1.200 prodavnica u 10 zemalja Evrope, Rusiji i Turskoj. Snabdijevanje svih prodavnica se vrši iz 7 izvornih kancelarija (Istočna Evropa, Južna Evropa, Sjeverna Evropa, Balkan, Bliski Istok, Šangaj i Hong Kong). Balkanska kancelarija (iz Bukurešta), koja se bavi ugovaranjem poslova sa dobavljačima, trenutno traži partnere sa Balkana koji mogu izvoziti proizvode na međunarodna tržišta Kingfisher Groupe.

Predstavnici Kingfishera traže dobavljače za veliki broj proizvoda ali su im prioritet proizvodi industrije plastike. Zainteresovani su za saradnju sa proizvođačima plastičnih kanti, saksija, raznih kutija, cijevi i dr.

Zainteresovane kompanije koje se bave proizvodnjom plastičnih proizvoda, a koje žele postati dobavljač istih za Kingfisher Group, mogu detaljno popunjen priloženi obrazac poslati putem mejla: ivana.knezevic@komorabih.ba najkasnije do 9. februara.

Profili kompanija će biti dostavljeni partnerima iz Kingfishera koji će izvršiti proces selekcije po njihovim kriterijima za izbor dobavljača. Planirano da se bilateralni sastanci izabranih kompanija i predstavnika Kingfisher Group održe u martu.

Formular i detaljnu listu proizvoda naćićete na sajtu STK BiH.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.