NavMenu

Efikasnije parkiranje u centru grada - Turska firma Sanpark predstavila u Sarajevu sistem montažnih garaža

Izvor: eKapija Petak, 26.01.2018. 09:59
Komentari
Podeli
(Foto: Laszlo66/shutterstock.com)
Novi montažni garažni sistemi, koji omogućavaju ekonomičnije, jeftinije i jednostavnije rješavanje problema saobraćaja u mirovanju predstavljeni su 24. januara u Sarajevu, u organizaciji Privredne komore Kantona Sarajevo i kompanija LIVA Group i Sanpark iz Turske.

Predsjednik Privredne komore Kantona Sarajevo Muamer Mahmutović podsjetio je prisutne na brojne probleme u Kantonu Sarajevo kada je u pitanju saobraćaj u mirovanju i naglasio da bi ovi novi sistemi, koji se nude privredi i građanima, mogli biti jedno od pametnih rješenja.

Dodao je i to da je ova prezentacija nastala kao rezultat dobre saradnje komore sa Ambasadom Republike Turske u BiH i njenim Trgovinskim odjelom, saopšteno je iz Privredne komore KS.

Predstavljeni su i neki od prijedloga za rješavanje problema parkiranja u Sarajevu, konkretno općinama Centar i Stari Grad. Kako je istakao Samir Pajević, direktor LIVA Group, ovakva rješenja omogućavaju da se uštedi na vremenu, dobije na brzini, omogući ljudima koji žele da investiraju u ovu oblast da što prije povrate svoj novac, a prije svega, što je glavni cilj, da se riješi problem parkiranja u Kantonu Sarajevo.


Sarajevska firma LIVA Group je zastupnik turske firme Sanpark za BiH, koja se posljednjih 30 godina bavi rješavanjem parking prostora.

Predstavnik Sanparka Ceyhun Ceylan promotivnim video snimicima pokušao je približiti prisutnima o kakvim se sve mogućim tehničkim rješenjima radi kada su u pitanju montažni parking prostori. Naglašeno je i to da su u pitanju investicije koje na manjem prostoru omogućavaju veći broj parking mjesta, a ujedno smanjuju i emisije zagađivanja zraka.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Saobraćaj

Vlada RS nije odustala od gradnje aerodroma u Trebinju - U toku izrada glavnog projekta za građevinsku dozvolu

Vlada Srpske nije odustala od gradnje aerodroma u Trebinju, zemljište na kojem će biti izgrađen je deminirano, a u toku je izrada glavnog projekta za građevinsku dozvolu. Poručeno je to iz Ministarstva saobraćaja i veza RS u odgovoru na poslaničko pitanje Đorđa Vučinića iz Liste za pravdu i red koji je tražio odgovore kada će konačno početi gradnja trebinjskog aerodroma. Iz resornog ministra su prvo podsjetili da je još u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.