NavMenu

Džemovi kompanije Bosnaplod uskoro u Dubaiju

Izvor: eKapija Utorak, 09.01.2018. 11:43
Komentari
Podeli
Kompanija Bosnaplod koja je protekle godine lansirala liniju sokova i džemova pod brendom Kulin, već početkom 2018. godine najavljuje nove uspješne investicije i projekte. Tako će se u februaru ovi domaći sokovi i džemovi naći na policama u Dubaiju, saopšteno je iz Bosnaploda.

- Predstavljanje naše kompanije na najvećem svjetskom sajmu prehrane Anuga urodilo je plodom i zaista smo ponosni što će se vrhunski bosanskohercegovački proizvodi naći u prodajnim objektima u Dubaiju. Sve ovo je rezultat velikog truda i rada svih uposlenika Bosnaploda. Naravno, nastavljamo s intenzivnim radom tako da već možemo najaviti da ćemo u godini ispred nas dodatno investirati u proizvodne pogone, njihovu modernizaciju i proširenje kapaciteta - istakao je direktor Bosnaploda Benjamin Vukotić.

Osim toga, linija Kulin proizvoda već od ovog mjeseca postat će bogatija. Za ljubitelje soka u prodaji će se naći dva nova okusa, šljiva i kajsija, a za one koji uživaju u komadićima voća, stiže novi džem od kajsije. Iz Bosnaploda najavljuju da se u njihovim pogonima već uveliko radi i na novim okusima i recepturama kojima će iznenaditi i obradovati sve ljubitelje Kulina, a na proljeće će predstaviti i nešto sasvim novo na bosanskohercegovačkom tržištu, premium verziju soka.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.