Izvor: Nezavisne novine | Utorak, 09.01.2018.| 15:52
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvoren novi smještajni kompleks Zavoda Dr Miroslav Zotović - U objekat u Slatini uloženo oko 25,7 mil KM

Ilustracija (Foto: Stokkete/shutterstock.com)
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i Goran Talić, direktor Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović, otvorili su u ponedjeljak (8. januara 2018. godine) u Slatini kod Laktaša novi smještajni kompleks Zavoda sa terapijskim centrom, u šta je uloženo oko 25,7 mil KM.

Dodik je istakao da je ovo značajna prilika da se obilježi još jedna velika radna pobjeda Republike Srpske i ljudi koji rade u centru na dobrobit onih koji će se ovdje liječiti.

- To što Slatina ima svoje mjesto na mapi ove vrste usluga govori i o potrebi da se ovdje izgradi još ustanova ove vrste - naglasio je Dodik.

Talić je rekao da zaposleni u ovom centru angažovano i snažno prate viziju da Zavod bude lider na stručnom, naučnom i edukativnom planu.

Zavod je u izgradnju ovog objekta uložio 25.778.000 KM vlastitih sredstava, a objekat ima 80 soba i 16 apartmana, odnosno 192 kreveta, bazen, velnes centar, terapijski blok, kongresnu salu i kafe-poslastičarnicu.

Osim dosadašnje djelatnosti Zavoda - operativni zahvati, rehabilitacija i protetika, izgradnja ovog kompleksa omogućiće i razvoj zdravstvenog turizma.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.